Kaspersky VPN Secure Connectionin lataaminen muille alustoille tai OpenVPN:n määrittäminen

Kaspersky VPN Secure Connectionin asennus Android-, macOS- tai iOS-laitteille tai OpenVPN:n määrittäminen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta sovelluksen pääikkunassa Valikko-painiketta.
  3. Valitse Muut laitteet.
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Skannaa QR-koodi mobiililaitteesi QR-skannerilla.

Laitteesi avaa Kaspersky-sovelluksen lataussivun vastaavassa online-sovelluskaupassa. Kun olet ladannut ja asentanut sovelluksen mobiililaitteellesi, se muodostaa automaattisesti yhteyden My Kasperskyyn ja ottaa laitteen suojauksen käyttöön.

• Valitse käyttöjärjestelmän tyyppi ja napsauta vastaavaa kuvaketta.

Oletusselain avaa ikkunan sovelluksen lataamista varten valitulle käyttöjärjestelmälle.

Voit myös ladata sovelluksen seuraavien linkkien avulla: